Várai Varga Rita

Várai Varga Rita

Ha van bátorságunk szembenézni magunkkal, akkor eljutunk egy önazonos, kiegyensúlyozott, teljes élethez.

Az egyéni RED tréning keretein belül nem mondom meg, hogy mit tegyél, nem adok kész megoldásokat, mert az már akkor nem a te saját utad lesz – nem dolgozok helyetted, de türelemmel, elfogadással, teljes figyelemmel végig melletted vagyok, és segítek, hogy a számodra legmegfelelőbb módszerrel Te magad juss el a célodig. Vagyis eszközöket és figyelmet adok.

A pályámat angol nyelvszakos tanárként kezdtem. Munkám során hamar rájöttem arra, mennyire fontos a megfelelő, hiteles kommunikáció és a motiváció. Már egyetemi tanulmányaim alatt is kiemelt figyelmet fordítottam a pszichológiára, a neveléstudományhoz kapcsolódó tárgyak tanulására. Itt ismertem meg először többek között Jung pszichológiai nézeteit, melyek azóta is közel állnak hozzám. Míg tanárként a diákokban rejlő lehetőségek foglalkoztatnak, RED trénerként az a célom, hogy megmutassam, felszínre hozzam a benned rejlő lehetőségeket. Természetesen én magam is feldolgoztam saját érzelmi elakadásaimat. Sok évnyi EQ tréninggel a hátam mögött nagy tapasztalatom van abban, hogy az érzelmileg nehéz helyzetekben miként nyújtsak támaszt ahhoz, hogy biztonságosan végig tudj menni a saját utadon.

Várom azokat, akik döntési nehézségekkel, párkapcsolati problémákkal, önértékelési zavarokkal, feldolgozatlan veszteségélménnyel próbálnak megbirkózni. A szorongás és testi tünetek esetén is hatékonyan tudunk dolgozni a RED módszerrel. De ha nem tudod, kivel vagy mivel van gondod, csak azt érzed, el vagy akadva az életedben és változtatni szeretnél – ugyanúgy állok elébe.

Tréningek


Egyéni EQ tréning
önismeret és érzelmi intelligencia fejlesztése

Csoportos EQ tréning
EQ fejlesztés a csoport erejével

Párkapcsolati mediáció
a tiszta kommunikáció és egymás megértése

Álomanalízis
álmaid, vagyis a tudatalattid üzenetétek kódolása

Vision Board
célkitűzés, jövőtervezés

Várai Varga Rita

Elérhetőség

Budapest


Amennyiben tudod, melyik tréningemre szeretnél jelentkezni, itt megteheted: