Párkapcsolati mediáció

Ha túl sok a feszültség a kapcsolatotokban, nem értitek egymást, úgy érzed, mintha elbeszélnétek egymást mellett, szeretnétek feloldani régi sérelmeiteket, vagy újra bízni egymásban, úgy kapcsolódni mint régen – akkor ajánljuk nektek a RED párkapcsolati mediációt!

Az őszinte párkapcsolatért

A RED módszert alkalmazó párkapcsolati trénereink segítenek nektek, ha krízisbe jutott kapcsolatotok, vagy csak egyszerűen nem tudjátok, hogyan lépjetek tovább egy feszült helyzeten. A krízisek megoldásához sokszor nincs idő az elhúzódó, analitikus módszerekre, ezért a RED kifejezetten gyakorlatorientált, a rutinszerű (de hibás) reakciók felismertetésén és megváltoztatásán alapszik.

Akkor is segítségedre vagyunk, ha az érzelmi intelligenciádat kifejezetten azért szeretnéd fejleszteni, hogy boldogabb, harmonikusabb párkapcsolatod legyen, vagy hatékonyabban tudj együttműködni munkatársaiddal, barátaiddal, közvetlen családtagjaiddal.

"A házasság sikere nem az “igazi” megtalálásán múlik, hanem azon, hogy amikor a felek óhatatlanul szembesülnek egymás valódi lényével, egymáshoz tudnak-e csiszolódni." John Fischer

RED Párkapcsolati mediáció

Hogy működik a RED módszer?

A RED módszer az EQ, az érzelmi intelligencia fejlesztését célozza meg, megtanít higgadtan kezelni az érzelmileg megterhelő helyzeteket. Folyamatos visszajelzések segítségével aktív önreflexiót épít ki, azaz megtanulod rögtön felismerni hibás működéseidet, és azonnal képes leszel korrigálni is azokat, hiszen a veled dolgozó RED tréner minden szakmai tapasztalatát, teljes eszköztárát a rendelkezésedre bocsátja.

Egy RED párkapcsolati mediáció olyan, mint egy teniszmérkőzés: Mindketten kaptok egy-egy RED trénert magatok mellé, aki csak titeket figyel, és azonnal visszajelzi, hol megy félre köztetek a kommunikáció, mit kell másképp csinálni. Vagyis a RED tényleg olyan, mintha kapnál egy személyi edzőt, aki azonnal visszajelzést ad minden hibádra, és új megoldási javaslatokat kínál fel, amelyek segítségével sokkal hatékonyabban tudjátok kezelni konfliktusaitokat.

Jelentkezz most
Egyéni EQ tréning

Online jelentkezés

Egyéni EQ tréningjeinket bármikor elkezdheted. Válassz trénert és egyeztess időpontot az alábbi felületen.