EQ tréning fiataloknak

„ÉLD MEG AZ ÉRZÉSEIDET!”
MEGÉRTÉS – TÁMOGATÁS – KAPCSOLÓDÁS

Fiataloknak

 • Kíváncsi vagy arra, mások hogyan látnak téged és azt, amit csinálsz?
 • Szeretnél magabiztosnak látszani, és annak is érezni magad?
 • Szeretnéd, ha nem korlátozna tetteidben és cselekedeteidben az elutasítástól vagy a meg nem értettségtől való félelem?
 • Előfordult, hogy megbántottak, és ezen nehéz volt túllépned?
 • Nem tudod, hogy mit kezdj az egyre növekvő szülői elvárásokkal és azzal, hogy ha nem akarsz megfelelni másnak, akkor ezzel csalódást okozol?
 • Szeretnéd, ha végre nem ellenszegülésként vennék, hanem komolyan értékelnék a véleményed, meghallanák a hangod, akár otthon, akár az iskolában? Ha hatni tudnál a téged körülvevő világra?
 • Úgy érzed, hogy nehéz az olyan, igazán fontos dolgokról beszélni, mint az első szerelem?

Szülőknek

 • Aggódsz, hogy a gyermeked elkallódik vagy nem találja meg a helyét a világban?
 • Szomorúan nézed, hogy a gyermeked elszigetelődik és nincsenek jó baráti kapcsolatai?
 • Félted attól, hogy ártalmas párkapcsolatba vagy rossz társaságba keveredik?
 • Aggodalommal tölt el, hogy a gyermeked áldozatává válhat az iskolai zaklatásnak?
 • Szeretnél célt adni gyermeked életének, és segíteni őt életcéljainak megtalálásában?
 • Szeretnéd megerősíteni a gyermeked önbizalmát és támogatni őt abban, hogy teljes potenciálját kiaknázza?
 • Szeretnél segíteni a gyermekednek a pályaválasztásban és támogatást nyújtani neki ezen az úton?

Ha bármelyik kérdésre igennel válaszoltál, akkor itt az ideje felfedezni ezt a csoportot, és ezen keresztül a támogató közösség erejét!

Csatlakozz hozzánk, és tapasztald meg a támogató, elfogadó közösség erejét! Itt szabadon kérdezhetsz, kísérletezhetsz: kifejezheted érzelmeidet, kiengedheted a frusztrációidat, lehetsz szomorú és nevethetsz, miközben mély kapcsolatokat alakítasz ki olyan emberekkel, akik elfogadnak és ünneplik azt, aki vagy.

A témáinkat Ti adjátok, mi csak javasolhatunk:
– önismeret
– önérvényesítés
– védekező mechanizmusok
– érzelmek felismerése és kifejezése, hatásai
– személyiség típusok
– asszertív kommunikáció

A tinédzserek rejtett, de színes érdeklődési köréből indulunk ki. Ezekre támaszkodva tárjuk fel a lehetőségek tárházát, és együtt dolgozva fejlődünk. A feladatokon és gyakorlatokon keresztül ismerjük meg és bontakoztatjuk ki szenvedélyeiket, céljaikat, miközben fejlesztjük azon készségeiket, amelyekre szükségük van ahhoz, hogy életük minden területén eredményesek legyenek.

Célunk, hogy a fiatalokban reális kép alakuljon ki önmagukról, és higgyenek abban, hogy bármire képesek. Kiemeltnek tekintjük, hogy dolgozzunk a felnőtté váláshoz szükséges mintákkal és szerepekkel, amivel hatékonyan tudják majd képviselni magukat az életben.

Kulcsfontosságú, hogy megtanítsuk őket helyt állni stresszhelyzetekben, legyen szó felelésről, dolgozatírásról, felvételiről vagy a korosztályukkal és a felnőttekkel kialakuló konfliktus helyzetekről. Az élet rengeteg válaszlehetőséget nyújt a tinédzserek számára, de ebben a szituációban csak az tud stabil maradni, felelősségteljesen dönteni, akinek van képe arról, hogy mire képes, hogy hol a helye a világban és a családban. Aki érti a változást, és tud is irányítani. Aki képes magára és a családból hozott értékeire támaszkodni.

Fontos szempont ebben az életkorban, hogy a tinédzserek az iskolai tudást minél könnyebben és hatékonyabban sajátítsák el. Tréningünk során ehhez is adunk ötleteket, technikákat, mindemellett fókuszunk az életvezetési készségek elsajátítására és használatára irányul, hiszen ez a kulcsa jövőbeni sikereik szabadon és boldogan való megélésének.

Trénerünk, Albert közel 20 évig dolgozott együtt iskolai keretek között a 14-19 éves korosztállyal, mint matematika tanár. 8 éve őket már mint tréner és coach segíti. Az eltelt évek alatt azt tapasztalta, hogy a fiatalok szárnyalásának alapja, ha nemcsak a tanulásban, hanem a tinédzser korszak tipikus problémáinak feldolgozásban is segítjük őket. Ez az az időszak, amikor a fiatalok a leginkább keresik a számukra hiteles személyeket, akik felé fordulhatnak. Nálunk megtapasztalhatják, hogy mennyi mindenre képesek egy szakértő támogatása mellett. A felismerésből fakadó energiák segítségével azonnal kézzelfogható sikereket érhetnek el életük minden területén.

Aki rendben van önmagával és a világgal, az nem ijed meg az élet kihívásaitól sem, és sikerrel veszi majd az eléje gördülő akadályokat.

EQ tréning fiataloknak

Tréning adatok

30% elmélet - 70% gyakorlat

A csoportokat 12-15 és 15-18 éves korosztályok szerinti bontásban tartjuk.

Időtartam

Az EQ tréning tíz alkalmas, alkalmanként 3 óra hosszú.
Kéthetente délutánonként, 2-től 5-ig vagy 5-től 8-ig

Helyszín

RED Akadémia, Bp, XI kerület, Bartók Béla út 9.

Részvételi Díj

15.000 HUF/alkalom

Jelentkezés