Szokol György

Gyakorló RED Egyéni EQ tréner

Szokol György vagyok, lelkes gyakornok EQ tréner. Mindig is érdekelt az emberi psziché, az, hogy milyen egyéni és csoportos dinamikák érvényesülnek a különböző életszakaszokban, hogyan tudunk – akár felnőttként is – a fejlődés útjára lépni, és azon életünk végéig megmaradni. Filozófiai és egyéb humán tanulmányok után 1 éves posztgraduális kurzust végeztem felnőttképzési szakirányon. Később MBA fokozatot szereztem, végül az informatikai szolgáltatásokban képeztem magam. IT projekt menedzsment területen dolgozom. Az elmúlt csaknem 20 évben különféle nemzetközi nagyvállalatoknál kamatoztattam szakmai tudásomat. A munka mellett fontos számomra a család és a közösség. Feleségemmel együtt három gyereket nevelünk.

  • Hogyan válhatok igazi önmagammá?
  • A legjobb énemet megvalósítva miként tudom a közösséget szolgálni?
  • Hogyan tanulok meg szabadon (azaz függőségektől és szükségleteimtől mentesen), ingyenesen szeretni és ingyenes szeretetet elfogadni?
  • Hogyan tudom (ebben a folyamatban) önmagamat felülmúlni?
  • Hogyan lehet a fájdalmat, a szenvedést, a veszteséget, a kudarcot, a félelmeket, a bizonytalanságokat a növekedés göröngyös ösvényén útjelzőkként értelmezni, és akár pozitív energiaként használni a magam és mások épülésére?

Ilyen és hasonló kérdések mentén haladtam egyéni életutamon, és kísértem fejlődésükben mindazokat, akik eddig kérdéseikkel, elakadásaikkal megkerestek. Bizalom, megértés, elfogadás, derű, békesség, türelem, kedvesség, jóság, hűség, szelídség, bölcsesség, mértékletesség, észlelés, tudatosság – ezeket tartom a legfontosabb értékeknek. Mind olyan, amit érdemes keresni, és amiből élet fakad.

Mi az, amit többek között adni tudok? Az időmet és az osztatlan figyelmemet. Nyitott szívet és fület, ítéletmentes meghallgatást, együttérzést, előre mutató kérdéseket. A rendíthetetlen hitemet az emberben. A bizalmamat abban, hogy a psziché rendszerint képes önmagát gyógyítani. Olyan gyakorlatokat, amelyek révén rendezetlen dolgaink rendeződhetnek, felfedezhetjük legmélyebb, hiteles vágyainkat, és életünket valamint kapcsolatainkat azok szerint alakíthatjuk.

Mi az, amit kérek? Elhatározást, hogy növekedni, változni, tanulni, megújulni akarj. Vágyat, hogy a jelen csendes valóságában maradj, hogy újra és újra a jelenbe helyezkedj – ne a múltban ragadj le végérvényesen, és ne a jövőbe kalandozz folyton. Hiszen a jelenben tudjuk igazi önmagunkat megtalálni, ott, ahol az élet lüktet, és másokkal is itt lehetséges a találkozás, a kapcsolódás, a közösség és az egység megélése. Ez a változás és a növekedés elsődleges közege.

Tréningek


Egyéni EQ tréning
önismeret és érzelmi intelligencia fejlesztése

Vision Board
célkitűzés, jövőtervezés

Szokol György

Elérhetőség

Budapest


Amennyiben tudod, melyik tréningemre szeretnél jelentkezni, itt megteheted: