Spekker Korinna

Spekker Korinna

Érzed, hogy a megoldás benned van, de még nem férsz hozzá. Valami akadályoz. Megálltál a sűrű erdőbe vezető kanyargós út előtt, és azon töprengsz, vajon hogyan jutsz rajta keresztül. Az önfejlesztés egy értékteremtő, de kihívásokkal teli folyamat, amelyben számít, hogy ki szegődik melléd útitársul.

A tréneri munka megköveteli az elemzői szemléletmódot, a gyors helyzetfelismerést és problémamegoldást. Ezeket a képességeket sikerrel tudtam kamatoztatni az elmúlt években műszaki szakszövegírói és kommunikátori munkám során is. Nap mint nap tapasztalom, hogy a cél ugyanaz: a tiszta kommunikáció – de a hozzávezető út egyénenként eltérő lehet. Hiszem azt, hogy a megfelelő odafigyeléssel és nyitottsággal meg lehet találni azt a közös platformot, amelynek kiépítésével és fenntartásával, egymást tiszteletben tartva, hatékonyan tudunk együtt dolgozni.

Jelenleg változásmenedzsmentben képzem magam. Feladatom, hogy támogassam a csapatom azokban a stresszes, kihívásokkal teli helyzetekben, amelyekkel egy-egy nagyobb céges átszerveződés jár.

Érzelmi intelligencia fejlesztéssel tüzetesebben az elmúlt két évben foglalkoztam a RED Akadémia keretein belül. Számomra transzformatív élmény volt megismerkedni a RED Módszertannal és az abban rejlő lehetőségekkel. A tisztánlátás, amit nyertem általa, felbecsülhetetlen. Olyan embernek tartom magam, aki szeret a felszín mögé nézni, és megérteni az elakadások valódi gyökerét. A RED pontosan ezt adta nekem: az igazságot – és általa a lehetőséget arra, hogy valóban a magam ura lehessek. Célom, hogy ezt a szabadságot a hozzám jelentkező ügyfelem is megtapasztalja.

Az alábbi témákban tudlak támogatni:

  • Érzelmi intelligencia fejlesztése
  • Asszertív kommunikáció
  • Új irányok választása, karrierváltás
  • Célkitűzések, jövőtervezés
  • Erőforrások felkutatása, integrálása
  • Kiégés (burnout)
  • Önismeret fejlesztése
  • Önbizalom növelése
  • RED mediáció
  • Álomanalízis

Ha készen állsz arra, hogy rálépj az önfejlesztés rögös útjára, bennem egy türelmes és megbízható útitársra lelsz, aki őszinte és ítéletmentes visszajelzéseivel segít neked abban, hogy átlépd a korlátaid és kiteljesedj. Fordulj hozzám bizalommal!

Tréningek


Egyéni EQ tréning
önismeret és érzelmi intelligencia fejlesztése

Párkapcsolati mediáció
a tiszta kommunikáció és egymás megértése

Álomanalízis
álmaid, vagyis a tudatalattid üzenetétek kódolása

Vision Board
célkitűzés, jövőtervezés

Spekker Korinna

Elérhetőség

Budapest


Amennyiben tudod, melyik tréningemre szeretnél jelentkezni, itt megteheted: