Sólyom Albert

Hogy az lehess, aki vagy!
Álmodd meg az életed – és éld az álmodat!
Higgy a szabadságban, és tudd, hogy nem vagy egyedül! Támogatásommal elérheted, amire most még csak vágysz, ami most még csak álomként van jelen az életedben!

Egykor matematika tanárként a diákjaimat röpítettem a probléma megoldás világába: megtanultunk eligazodni az ismeretlenben, felmérni a helyzet és stratégiát alkotni. Most már más utakon szárnyalok: az érzelmek és az érzelmi intelligencia felé fordultam. A célom az, hogy közösen is felismerjük az érzelmek erejét, segítsek felfedezni azt, hogy ezt az erős alapot hogyan lehet a mindennapi élet működésébe integrálni. Bár az utam iránya más, de a fókuszom ugyanaz: a helyzet felmérése, a stratégia alkotás, az előre látás, és ezek alapján haladni lépésről lépésre mindaddig, amíg el nem érjük a célunkat.

Munkám során kiemelt figyelmet szentelek a bennünk dolgozó női és férfi energiák párhuzamos működtetésének. A férfi energia képvisel mindent, ami megtart, céltudatos és inspirál, míg a női energia jelképezi a befogadást, a megértést és az elfogadást. Teljes egésszé csak úgy válhatunk, ha a két eltérő gyökerű energiát önmagunkban megtaláljuk, és ezek közül mindig az adott élethelyzetnek megfelelőt hívjuk segítségül.

Alapvetően határoz meg minket a hitünk és a kapcsolatrendszerünk minősége és milyensége. Hiába gyűjtjük az új és újabb tudást, hiába finomítjuk a célt, ha a megszerzett ismereteket nem használjuk, és azok nem részei a mindennapjainknak. Ezért tartom fontosnak, hogy egyénre szabjuk a dolgot és lepésről lépésre építsük be ezeket a gyakorlati életükbe.

Amikor együtt dolgozunk, számíthatsz az értő figyelmemre, melynek segítségével közösen olyan összefüggéseket találunk majd, melyek meggyorsítják és megkönnyítik a fejlődésedet – és ezáltal az életedet is. Fontos, hogy érezd, hogy valóban ott vagyok melletted, és azt képviselem, amire igazán szükséged van.

A közös munka során az általam ismert technikák és sokszínű szemléletmódom fog segíteni Téged abban, hogy felfedezd belső világod mélységeit, és kiteljesítsd érzelmi intelligenciádat. Ez az alapja annak, hogy az élet által támasztott kihívásokra a jövőben önállóan és magabiztosan reagálhass, annak, hogy sikeresen vedd a felbukkanó akadályokat.

Gyere, és induljunk el egy izgalmas és érzelmekkel teli utazáson EGYÜTT!

Szia, én Sólyom Albert vagyok.

Tréningek


Egyéni EQ tréning
önismeret és érzelmi intelligencia fejlesztése

Csoportos EQ tréning
EQ fejlesztés a csoport erejével

Párkapcsolati mediáció
a tiszta kommunikáció és egymás megértése

Vision Board
célkitűzés, jövőtervezés

Sólyom Albert

Elérhetőség

Budapest


Amennyiben tudod, melyik tréningemre szeretnél jelentkezni, itt megteheted: