Sipos Lilla

Sipos Lilla

RED egyéni és csoportos EQ tréner

Lehet-e tudatosabban élni?
Lehet-e érzelmeket fejleszteni?
Lehet-e párkapcsolatot helyrehozni?
Lehet-e önbizalmat növelni?
Lehet-e tisztábban  kommunikálni?

Lehet.
“Pusztán” elhatározás kérdése, hogy belevágj, majd ezt követi a rengeteg munka és a kitartás.
Gyakran jöhet az érzés, hogy elég, nem bírom tovább…na akkor kell folytatni!

11 évig dolgoztam a médiában szerkesztőként. Az emberek megszólaltatásával foglalkoztam, gyakran spontán kihívásokkal teli helyzetekben. Mindig előtérbe helyeztem a megszólalók komfortérzetét, hogy az egyén egy számára ismeretlen helyzetben is a legjobbat hozza ki magából.   Olyan magazinműsorokat készítettem, amelyeknek hozzáadott értéke és fontos mondandója, akár példamutatása sok nézőhöz eljutott. Ezekből az évekből hozom a tapasztalataimat, meglátásaimat hogyan is kell támogatni az egyén beszédét, megnyilvánulását, növelni önbizalmát, önbecsülését.

2018-ban life- és business coachként kommunikációs tanácsadással foglalkoztam. Majd egy nagyvállalatnál a vezetőket és a szervezet belső kommunikációs folyamatait fejlesztettem, mindeközben egyéni kommunikációs tréningeket tartottam. Fő profilom a kommunikációs elakadások feloldása volt.

Egy nagy  fordulópontnak köszönhetően még mélyebbre ástam magam az önfejlesztésben. Így találtam rá a RED Akadémiára és annak integrált módszerére, amelyben nemcsak hogy hiszek, de saját bőrömön tapasztaltam annak pozitív hatását.

Mint egyéni, úgy párkapcsolati szinten is rendkívül mély támogatást nyújt, szilárd megtartó erővel bír és olyan használható technikákat ad, amelyek beépíthetőek a mindennapokba.

Fő területeim:

  • párkapcsolati mediáció
  • egyéni érzelmi intelligencia fejlesztés
  • kommunikációs elakadások fejlesztése
  • önbizalom növelése
  • transzgenerációs mintázatok megdolgozása

A RED módszer egy érzelmileg magasabb szintű és rendkívül értékes emberi kapcsolatokkal kikövezett utat ez által minőségibb életet segít kialakítani. Az érzelmi intelligencia fejlesztésében, valamint az életet gyakran megnehezítő érzelmi mintázatok átalakításában kísérem ügyfeleimet, hogy rátaláljanak valódi önmagukra.

Tréningek


Egyéni EQ tréning
önismeret és érzelmi intelligencia fejlesztése

Vision Board
célkitűzés, jövőtervezés

Sipos Lilla

Elérhetőség

Budapest


Amennyiben tudod, melyik tréningemre szeretnél jelentkezni, itt megteheted: