Serena Venier

Serena Venier

Az út, amin most elindulsz sok megélést fog tartogatni számodra, de ha türelmes vagy és kitartóan dolgozol magadon, örömmel fogod látni az áhított változást.

Ha eldöntötted, hogy változtatni akarsz az életeden akkor a segítségemmel dolgozhatsz magadon, megismerheted, megtalálhatod önmagad, megtanulhatod kezelni a helyzeteket és az embereket, megszabadulhatsz a szorongásodtól. Szembenézhetsz az érzéseiddel, és megtanulhatod hogyan oldhatod fel blokkjaidat, elakadásaidat, illetve hogyan tudod átkeretezni mindezt. Nagyobb önbizalmad lesz és ezt a változást életed minden szereplője érzékelni fogja. Én itt leszek, biztonságos környezetet teremtve meghallgatlak, türelemmel segíteni fogok az életed több területén kialakult akadályok feloldásában.

Szerencsésnek tartom magam azért, mert életem során több országban élhettem és így lehetőségem adódott nemcsak az adott ország nyelvét elsajátítanom, kultúráját megismernem, de megalapoztam azt a nyitottságomat és kíváncsiságomat, amivel az emberekhez fordulok. Ezeket az erős alapokat minden nap használom tréneri munkám során.

Sokat dolgozom multinacionális céges kultúrában ahol nagy hasznát veszem a RED-es tanulmányaimnak (asszertív és erőszakmentes kommunikáció).

5 éve foglalkozom a RED (Radical Emotional Development) Módszertannal a Red Academykeretein belül. Az elmúlt években sok tapasztalatot szereztem csoportos EQ tréningek területén is, a megtanult technikákat 7 éves kisfiammal is használom, és büszkeséggel tölt el, amikor látom rajta, hogy ezeket már ő is tudja a mindennapokban alkalmazni. Tanácsadói karrierem szempontjából elengedhetetlennek tartom az ismereteim folyamatos bővítését további képzéseken való részvétellel, szupervízióval, szakirodalom olvasásával. Hálás vagyok, amiért megadatott, hogy megismertem valódi önmagamat, felül tudtam írni saját hibás érzelmi mintázataimat is. Ez az élmény inspirált arra, hogy támogatást nyújtsak mindenkinek, aki arra törekszik, hogy közel kerüljön önmagához, feltérképezze és értse érzelmi mintázatait, megtalálja erőforrásait. A RED Módszertan eszközeivel abban tudok segíteni, hogy megszabadulj azoktól az érzésektől, amik rád nehezednek, amiket magadban hordozol anélkül, hogy tudnád, hogy ezek az érzések nem is hozzád tartoznak.

Tréningek


Egyéni EQ tréning
önismeret és érzelmi intelligencia fejlesztése

Csoportos EQ tréning
EQ fejlesztés a csoport erejével

Párkapcsolati mediáció
a tiszta kommunikáció és egymás megértése

Álomanalízis
álmaid, vagyis a tudatalattid üzenetétek kódolása

Vision Board
célkitűzés, jövőtervezés

Serena Venier

Elérhetőség

Budapest


Amennyiben tudod, melyik tréningemre szeretnél jelentkezni, itt megteheted: