Nyári tábor

Annyira más volt ez a mostani RED-es tábor! Az eddigieket is szerettük, pörögtünk és élveztük, de idén más irányt vett a hétvége. Most a nyár végén inkább az elvonulás, magunkba mélyedés és jövőtervezés volt a fókuszban. A helyszín ezúttal, hogy még inkább autentikusabb legyen a hétvége stílusával, a Mátrában volt.

Mesélünk pár dolgot nektek, akik nem voltatok ott, hogy ti is beleláthassatok és nektek is, akik ott voltatok, hogy picit visszarepítsünk titeket oda, arra a hétvégére. 

Kanyargós hegyi utak, fejünk felett végighúzódó libegő, csodaszép erdők útmenti összeérő lombkoronák, madárcsicsergés és leírhatatlan nyugalom. 

Így érkeztünk meg Mátraházára. A hotel körüli rész ezt a nyugodt érzést még tovább fokozta a hintaágyakkal és függőszékekkel és a hegyoldalban levő hüttével. 

A hétvége kezdete azért is volt különleges számunkra, mert már „törzstagnak” számító minden táborban részt vevő közösségi tagokon túl most olyan résztvevők is érkeztek,  akik először vettek részt ebben a programban. Érkeztek olyan tagok is, akiknek  semmilyen tapasztalata nem volt a RED-del, és ezt a nagy bizalmat a részükről megtisztelőnek tartottuk.

Azért is nagyszerűek ezek a hétvégék, mert olyan jó végig nézni, ahogy az ismeretlen új tagok szépen lassan elkezdenek beleolvadni a már kialakult közösségbe.

Ezt a hétvégét úgy alakítottuk ki, hogy mindenkire személyre szabott legyen, valamint mély és meghitt.

Sikerült!

Az elvonulós hétvége fókusza a jövőtervezésen volt, amihez különböző technikákat, módszereket alkalmaztunk, hogy még hatékonyabban tudják a résztvevők belehelyezni magukat a folyamatba.