Marton Ágnes

Marton Ágnes

Gyakorló RED Egyéni EQ tréner

“TUDATOSSÁG, JELENLÉT, FEJLŐDÉS”

A lélek mozgatórugói, érzelmi mintázataink, tudattalan mechanizmusaink, elakadásaink, s hogy mindezek hogyan befolyásolják életünk különböző területeit, kapcsolatainkat, önértékelésünket, emberi kiteljesedésünket…Hogyan lehet mindezeket megérteni, megérezni, átdolgozni, fejleszteni?

Ha érzed eme szavak hívó erejét, ha elakadtál, változnál, változtatnál, gyere velem, támogatlak ezen az izgalmas belső úton, életed kiteljesedésének útján.

Mintegy 10 évet dolgoztam nagyvállalati szektorban (biomérnöki és MBA alapdiplomákkal), 6 évet csoportvezetőként. Ezekkel a tapasztalatokkal és több évtizednyi megfelelési kényszerrel a hátam mögött, nagyon közel állnak hozzám valódi önmagunk, valódi céljaink, prioritásaink és kiteljesedésünk megtalálásának kérdései. Csoportvezetőként és egy nagyvállalati kultúra tagjaként az is meghatározó tapasztalatom, hogy mennyire különböző belső világgal, mintázatokkal vagyunk jelen a világban. Ez a tapasztalat is arra tanított, hogy nem csak a magánéletben, de munkahelyi környezetünkben is mennyire fontos a sikeresség, bizalom és konfliktuskezelés alapjául szolgáló érzelmi tudatosság fejlesztése.

Kétgyermekes anyaként különösen érdekelnek az anyasággal, női szerepekkel, generációkon átívelő mintázatokkal, gyerekkori traumákkal, valamint a párkapcsolati, családi dinamikákkal kapcsolatos kérdések. Számomra mindezen kérdések középpontjában pedig végső soron az áll, hogyan juthat el az ember (s segíthet saját gyermekének eljutni) az igazi, mély önszeretethez, önelfogadáshoz és belső szabadsághoz.

Saját önismereti utamon is főként ezek a kérdések indítottak el mintegy öt évvel ezelőtt. Aztán ez az út túlnőtt önmagán, s saját felszabadító, felemelő tapasztalataim és belső vágyam arra, hogy olyat csináljak, amivel adni tudok másoknak, elindított azon az úton, hogy magam is segítővé váljak.

RED EQ tréner képesítésemet 2021-ben szereztem meg. Elméleti és gyakorlati tudásom, tapasztalataim elmélyítésére jelenleg is folytatom tanulmányaimat a Red AcademyCsoportos EQ tréner képzésén, egy egyetemi Mentálhigiéniai prevenció specialista szakirányú továbbképzésen, valamint a Magyar Gestalt Egyesület keretei közt megszervezésre kerülő Gestalt Alapképzésen.

Hiszem azt, hogy a mai világban egyre növekvő szüksége van az embereknek arra, hogy őszinte, ítéletektől mentes, segítő szándékú figyelemben és támogatásban legyen részük.

Támogató jelenlétemmel azt a közeget szeretném megteremteni és nyújtani, amelyben meglelheted saját válaszaidat azokra a kérdésekre, amelyek nehézséget, elakadásokat okoznak neked a mindennapokban. Kérdéseimmel, visszajelzéseimmel, tükör tartásával és konkrét technikákkal támogatlak abban, hogy megtaláld ezeket a válaszokat, a belső hangodat, erőforrásaidat, céljaidat, annak érdekében, hogy a számodra legteljesebb életet tudd élni.

Tréningek


Egyéni EQ tréning
önismeret és érzelmi intelligencia fejlesztése

Vision Board
célkitűzés, jövőtervezés

Marton Ágnes

Elérhetőség

Budapest


Amennyiben tudod, melyik tréningemre szeretnél jelentkezni, itt megteheted: