Márkus Zita

Márkus Zita

Gyakorló RED Egyéni EQ tréner

Mélypontra jutott az életed? A problémák sűrű erdejében vagy, ahonnan nem találod a kiutat? Keresed a választ, megoldást olyan kérdésekre, amelyek régóta foglalkoztatnak, de valahogy nem sikerült előrébb jutni velük kapcsolatban?

Az én életemben is számos olyan periódus volt, amikor elakadást, bizonytalanságot, az életem zátonyra futását éreztem, és éppen ezek indítottak el az önismeret rögös, ugyanakkor felemelő útján. Orvosi végzettséggel és sok éves nagyvállalati tapasztalattal a hátam mögött rájöttem, hogy mennyire fontos az érzelmi intelligencia fejlesztése egy olyan világban, ahol nagyrészt a számokban mérhető teljesítményen van a hangsúly. Nemzetközi csapat vezetőjeként arra is ráéreztem, hogy a rendszerek sokszor lelketlen gépezetén belül is az emberi lélek felismerése, megismerése és támogatása az egyik legfontosabb feladatom.

A lelkünkben zajló összetett, mindenki által egyedi módon megélt folyamatok mindig is érdekeltek. A saját aktív önismereti utamon átélt felszabadító és sorsfordító élmények buzdítottak arra, hogy másoknak is segíteni akarjak. A RED módszer megismerése megerősített abban, hogy érzékeny vagyok mások érzelmi rezdüléseire, rá tudok hangolódni mások lelki folyamataira, és szeretnék is adni ezáltal, másokat támogatni a saját útjuk megélésében.

Fordulj hozzám bizalommal többek között akkor, ha:

  • úgy érzed, a problémák túlnőttek rajtad, betemet a munkád és elszalad melletted az életed,
  • elakadásaid, döntési nehézségeid vannak a jövőképeddel kapcsolatban,
  • kevés az önbizalmad, önértékelési gondokkal küzdesz,
  • nehézségeid vannak a női szerepek megélésével, esetleg a gyermekvállalással kapcsolatban.

Csodát ugyan nem tudok tenni, de abban szívesen segítek, hogy megtaláld a saját belső hangod és utad, hogy életed főszereplőjévé válhass. Dolgozzunk együtt azon, hogy mozgósítani tudd a saját erőforrásaidat annak érdekében, hogy képes legyél segíteni saját magadon!

Tréningek


Egyéni EQ tréning
önismeret és érzelmi intelligencia fejlesztése

Vision Board
célkitűzés, jövőtervezés

Márkus Zita

Elérhetőség

Budapest


Amennyiben tudod, melyik tréningemre szeretnél jelentkezni, itt megteheted: