Kiss Szilvia

Kiss Szilvia

Segítői munkámban az ösztönöz, hogy más is átélhesse mindazt, amit én személyesen megéltem, hogy VAN VÁLASZTÁSOM, van lehetőségem a változásra, változtatásra. A legfontosabb elismerés, amit valaha is kaptam, édesanyám biztató szavai voltak: „ ha nekem ennyit tudtál segíteni, akkor másokat is tudsz támogatni az útjukon…”

Régóta érdekel, hogyan működik az ember, mi rejtőzik a történések, személyes reakciók, sorsesemények alakulása mögött. Önfejlesztéssel és önismeretem mélyítésével kezdtem, amely életem meghatározó alapélménye lett. A pozitív változásokon túl sok tanulással és ismerettel gazdagodtam- egyre biztosabban éreztem, ez az én utam, másokat is hozzásegíteni önmaguk mélyebb megismeréséhez, magukkal és a világgal való harmóniájuk megtalálásához, mindennapjaik kiegyensúlyozottságához, magánéleti és munkahelyi konfliktusaik hatékony megoldásaihoz.

Fő eszközöm a RED módszertan, ami magába foglalja a tranzakcióanalízist, a jungi pszichoanalitikus megközelítést, a Gestalt módszert, az NLP-t és a pszichodráma eszköztárát. Mindezek segítségével szeretnék olyan rálátást, megértést adni ami segít kiigazodni a mindennapi élet kihívásaiban, amely által felkészültebbnek érezheti magát mindenki. RED tréneri munkámat nagyban segíti a 23 évnyi, üzleti életben szerzett tapasztalatom, ahol managereket, végvezetőket támogattam, illetve belső, személyközi dinamikákat ’egyengettem’. Számomra minden folyamat váza megtalálni az utat az ügyfeleimhez, felismerni és megérteni az ő nyelvezetüket, majd olyan platformot építeni, ahol közös erővel, munkával és kitartással elérjük céljainkat.

Hogy mit is tudok nyújtani mindezek segítségével?

Biztonságérzetet. Ítéletmentességet. Őszinteséget. Figyelmet. Alázatot.

Bár munkám során legtöbbször magas beosztású vezetőkkel és üzletemberekkel dolgozom együtt, de az üzleti világon kívüliről is sokan kerestek meg, továbbá a párkapcsolati mediáció is a kedvenc területeim közé tartozik, ahol jó látni, hogy segítségemmel, kisimulnak az indulatok egy-egy terhelt kapcsolatban, a párok végre újra látják, értik egymást. Szeretek másokat végig kísérni az önismereti fejlődés útján és megmutatni a bennük rejlő lehetőségeket.

Tréningek


Egyéni EQ tréning
önismeret és érzelmi intelligencia fejlesztése

Csoportos EQ tréning
EQ fejlesztés a csoport erejével

Párkapcsolati mediáció
a tiszta kommunikáció és egymás megértése

Álomanalízis
álmaid, vagyis a tudatalattid üzenetétek kódolása

Vision Board
célkitűzés, jövőtervezés

Kiss Szilvia

Elérhetőség

Budapest


Amennyiben tudod, melyik tréningemre szeretnél jelentkezni, itt megteheted: