Gere Diána

Gere Diána

15 éve az önfejlesztés és az önismeret útját járva sok mindent megtapasztaltam már, ami egyre inkább közelebb vitt önmagamhoz, és ahhoz az érzéshez, hogy harmóniában állok a világgal. Az érzés, gondolat, amely minden helyzetben megnyugvást és erőt ad, abból a rendíthetetlen hitemből ered, hogy bármi is történik az életben, bármilyen akadály is kerüljön elénk, az maximálisan értünk történik, és személyes, egyéni fejlődésünket szolgálja. Innen nézve hiszek abban, hogy semmi sem történik véletlenül, minden és mindenki tökéletesen halad a maga útján, pont úgy és pont olyan sebességgel, ami a legmegfelelőbb számára ahhoz, hogy életfeladatát beteljesítse.

Az út azonban rögös, és ahogyan számtalanszor kaptam én magam is támogatást és bátorítást a legkülönbözőbb módokon, úgy szeretnék én is hozzájárulni egy olyan világ megteremtéséhez, ahol az emberek egyre közelebb kerülhetnek önmagukhoz, valamint az általam is már megtapasztalt belső békéhez és harmóniához. Úgy érzem, hogy leginkább önismeretünk, valamint érzelmi intelligenciánk és ezen keresztül emberi kapcsolataink fejlesztésén át juthatunk el ebbe az állapotba, ami nem csak, hogy egy magasabb életminőséghez vezet, de lehetőséget teremt az önmegvalósításra, az egyéni képességek és tehetség kibontakoztatására is.

Ezen az úton támogatom, segítem a hozzám fordulókat, annak érdekében, hogy saját erejüket felismerve és arra támaszkodva képesek legyenek tudatosan formálni sorsukat, és a lehető legtöbbet hozzák ki önmagukból az élet minden területén. Ennek érdekében én magam is folyamatosan képezem magam, és bővítem szakmai eszköztáramat, amelybe jelenleg a következő módszerek tartoznak bele:

  • RED módszertan - érzelmi intelligencia (EQ) fejlesztés
  • MBTI - személyiségtipológia
  • Vision Board technika – jövőképtervezés
  • Mindfulness (tudatosság) fejlesztés
  • Megoldásközpontú-, érték alapú tanácsadás
  • Vizualizáció
  • Time management

A velem való közös munka iránt elkötelezettek képesek lesznek kezükbe venni életük irányítását, megszilárdítani önbizalmukat, belső erejüket. Önismereti útjuk során haladva éretté válnak majd arra, hogy felismerjék és megértsék erősségeiket, lehetőségeiket, és ezekkel összhangban olyan autentikus célokat tűzzenek ki, amelyekért dolgozva nem csak a cél elérése, de maga az út is boldogsághoz vezeti őket.

Tréningek


Egyéni EQ tréning
önismeret és érzelmi intelligencia fejlesztése

Párkapcsolati mediáció
a tiszta kommunikáció és egymás megértése

Álomanalízis
álmaid, vagyis a tudatalattid üzenetétek kódolása

Vision Board
célkitűzés, jövőtervezés

Gere Diána

Elérhetőség

Budapest


Amennyiben tudod, melyik tréningemre szeretnél jelentkezni, itt megteheted: