Gaál Viktor

Gaál Viktor

Sokszor, sokan kérdezik, mi is ez a RED, amivel nemcsak egyéni életeket, de párkapcsolatokat, cégeket is gyakran hozunk helyre – a legegyszerűbben úgy tudom összefoglalni, hogy az EQ, az érzelmi intelligencia fejlesztésének gyors és hatékony módja. Elég korán észrevettem, hogy minden személyiség fejlesztő munka akkor igazán sikeres és tartós, ha képesek vagyunk a mély érzelmi mintázatainkat átdolgozni. Feloldjuk mindazokat a blokkokat (leginkább félelmeket és szorongásokat), amik akadályoznak, bekorlátoznak önmagad megvalósításában.

Pszichológus diplomámat az ELTE-n szereztem meg 2006-ban. A Magyar Pszichodráma Egyesület által kiképzett pszichodráma vezető, okleveles gestalt tanácsadó vagyok. 10 évet éltem külföldön, aminek nagyrészét Londonban töltöttem. Ennek köszönhetően anyanyelvi szintű angol nyelvtudással rendelkezem. Ez idő alatt ott is pszichológusként dolgoztam, egyéni és executive EQ fejlesztést, illetve önismereti és pszichodráma tréningeket tartottam.

Budapestre visszaköltözve hoztam létre a Gellért tér szomszédságában működő pszichológiai központunkat, amelyből a RED Academy is kinőtte magát. Először itt is egyéni üléseket, pszichodráma csoportokat tartottam, de az évek alatt összegyűlt szakmai tudás és tapasztalat integrációjából és továbbgondolásából közben létrejött a RED (Radical Emotional Development) módszertan – ami mindent átírt, felülírt, felforgatott.

Szakterületeim

  • érzelmi intelligencia (EQ) fejlesztés
  • mindfulness (tudatosság) fejlesztés
  • együttműködés fejlesztés
  • konfliktus- és stresszkezelés
  • kommunikációs készségek fejlesztése
  • RED párkapcsolati mediáció

Ésmég

Szabadidőmben regényeket írok (bővebben az írói honlapomon), meg forgatókönyveket, csak úgy. Néha előadásokat tartok, néha nem. Néha felmászok egy hegyre, néha meg csak főzök egy teát és figyelem a világot. Építettem már repülőt is. Meg kandallót. Meg pszichológiai központot. Talán úgy tudnám a legegyszerűbben megfogni, hogy mindig csak a kihívásokat keresem.

Tréningek


Egyéni EQ tréning
önismeret és érzelmi intelligencia fejlesztése

Csoportos EQ tréning
EQ fejlesztés a csoport erejével

Párkapcsolati mediáció
a tiszta kommunikáció és egymás megértése

Álomanalízis
álmaid, vagyis a tudatalattid üzenetétek kódolása

Vision Board
célkitűzés, jövőtervezés

RED Módszertan képzés
Az EQ fejlesztés elmélete és gyakorlata

Gaál Viktor

Elérhetőség

Budapest


Amennyiben tudod, melyik tréningemre szeretnél jelentkezni, itt megteheted: