Farkas Darinka

Farkas Darinka

RED Egyéni EQ tréner

9 éves koromban döntöttem el, hogy vakvezetőkutya – kiképző szeretnék lenni, emellett nagy álmom volt, hogy pszichológiával is foglalkozhassak. A vakvezetőkutyák képzését 2004 óta végzem, amit a RED módszernek köszönhetően 2021-től már érzelmi intelligencia fejlesztéssel is kiegészítek. Így mára mindkét nagy álmom valóra vált.

A segítő munkám fő feladatának azt érzem, hogy tudjak olyan útmutatást nyújtani embertársaimnak ami kézzelfogható megoldást jelent a kihívásaik, elakadásaik megoldására.

Mivel rendelkezem Habilitációs kutyakiképzői végzettséggel, nagy örömmel nyújtok segítséget szőrös négylábú kollégáimmal is.

Látássérült emberekkel való munkám során azt tapasztaltam, hogy a kutya jelenléte remekül oldja a feszültséget, gátlásokat, ezáltal gyorsabban alakul ki a bizalom.

Küldetésemnek tartom, hogy olyan emberi csoportokat teremtsünk, ahol a fogyatékossággal élő emberek és ép embertársaik teljes oldottsággal tudjanak együtt, egymás mellett létezni. Így terveim között szerepel olyan integrált EQ csoport létrehozása, amelyben már jelen lennének a fogyatékossággal élő emberek is.

Tréningek


Egyéni EQ tréning
önismeret és érzelmi intelligencia fejlesztése

Vision Board
célkitűzés, jövőtervezés

Csoportos EQ tréning
FELTÁRÁS – RÁLÁTÁS – MEGDOLGOZÁS

Integrált csoportos EQ tréning

Farkas Darinka

Elérhetőség

Budapest


Amennyiben tudod, melyik tréningemre szeretnél jelentkezni, itt megteheted: