Cseh-Juhász Viktória

Gyakorló RED Egyéni EQ tréner

Cseh-Juhász Viktória vagyok. Feleség, Édesanya, Viselkedéselemző, Egyéni EQ tréner és egyetemista. Az a fajta Nő, aki tele van energiával és nagyon sokat mosolyog. Emögött a mosoly mögött viszont komoly munka van, évek hosszú energiabefektetése. Voltam én is nagyon mélyen, többször is, voltak fájdalmasan kemény döntéseim, élethelyzeteim. Talán épp ezért tartom fontosnak, hogy az Élet könnyen, és kevésbé könnyen szerethető oldalairól is szó essen. A tudatosított érzelmek visszaintegrálása a mindennapjainkba éppúgy része a közös munkánknak, mint a fájdalmak, traumák, nehéz élethelyzetek feloldása, feldolgozása is. Az elfogadás, a megértés, a saját tempódban haladás és az odafigyelés a közös utunk patikakövei.

Elsődlegesen a női EGÉSZség, az önszeretet, önismeret, a traumaoldás és a gyermekkori kötődés feltérképezése foglalkoztat. Szintén fontosnak tartom az egyszerűbb, letisztultabb élethez vezető gondolkodásmód kialakítását, a női ÉletKÖRt, az érzelmi és spirituális intelligencia fejlesztését, valamint a félelemoldást. Hiszem, hogy félelmeink jelölőbólyák életünk ösvényén. Természetesen szívesen foglalkozom más témákkal is, így keress engem bizalommal ezektől eltérő területeken is.

Mielőtt a pszichológia útjára léptem volna, néhány évet a Semmelweis Egyetem Orvostudományi Karának Általános Orvosi képzésén tanultam.
A Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán szereztem a Pszichológia BA (Viselkedéselemző) diplomát, miközben elsajátítottam a RED módszertant is. Most a Károli Gáspár Református Egyetem Bölcsészettudományi Karán végzem a Pszichológia Mesterszakot Interkulturális és Interperszonális szakirányon.

Instagram: lelekdrazse_coaching

Facebook: Cseh-Juhász Viktória coaching

Tréningek


Egyéni EQ tréning
önismeret és érzelmi intelligencia fejlesztése

Vision Board
célkitűzés, jövőtervezés

Cseh-Juhász Viktória

Elérhetőség

Budapest


Amennyiben tudod, melyik tréningemre szeretnél jelentkezni, itt megteheted: