Brózik Klára

Brózik Klára

A ColorPlay módszer megalkotója vagyok, valamint az EQ X-Press tréning társalkotója.  Fő szakterületeim az együttműködés-fejlesztés, csapatépítés, valamint kommunikációs- és prezentációs technikák, beszédtechnika, retorika fejlesztése. Mindemellett a work-life balance és a burnout kezelésének területén szereztem nagy gyakorlatot.

Színészként dolgoztam 10 évig, színházakban és napi szappanoperában egyaránt. Mellette andragógiát tanultam, imádtam a pszichológiát, szociológiát, kultúra- és filmelméletet. Művészi beszéd és képességfejlesztő programokat tartottam több művészeti műhelyben fiataloknak, majd állami gondoskodásban élő gyerekeknek. Élmény- és fejlesztő programokat pedig közép szinten sérült, értelmi fogyatékkal élő gyermeklelkű felnőtteknek heti rendszerességgel. Dolgoztam show-műsorban, szerkesztettem magazinműsort és forgattam reality-t, ahol szintén embereket kellett motiválnom arra, hogy a legjobbat hozzák ki magukból, magukért és a műsorért. Valahol a szervezetfejlesztés is ilyen, vezetőket és beosztottakat segítünk egyéni karrier céljaik elérésében soha nem feledve a párhuzamos céges érdeket sem.

Öt éve dolgozom trénerként, amiben minden eddig megszerzett tudásomat és tapasztalatomat ötvözhetem. Mindig is az emberi oldal érdekelt, a lélek összefüggései, a mozgatórugók, viselkedés motiváló tudattalan mechanizmusok, érzések, kapcsolódások.

A RED módszertan elsajátítása óta még több eszközzel és tudással segíthetem az embereket személyiségük kiteljesedésében, elakadásaik, blokkjaik feloldásában és a hátráltató mintázataik újrakeretezésében, hogy minőségibb, önazonos boldog életet tudjanak élni.

Tréningek


Egyéni EQ tréning
önismeret és érzelmi intelligencia fejlesztése

Csoportos EQ tréning
EQ fejlesztés a csoport erejével

Párkapcsolati mediáció
a tiszta kommunikáció és egymás megértése

Brózik Klára

Elérhetőség

Budapest


Amennyiben tudod, melyik tréningemre szeretnél jelentkezni, itt megteheted: