Okok keresése

Ugyanazokat a köröket járod, ugyanazokat a hibákat követed el – és nem érted, miért? Keresed a boldogságot, de tartósan nem találod? Van valami láthatatlan erő, ami leblokkol? Szeretnéd megtalálni az utadat?

EQ tréning elkezdése

A RED módszer segít Neked beazonosítani azokat a mintázataidat, amelyek meggátolnak, hogy megvalósítsd önmagad az élet elvárásainak sűrűjében. Vedd kezedbe az életed irányítását, vállalj felelősséget!

Egy jobb élet

A RED módszer hatékony eszköztárat biztosít számodra, hogy a jövőben önállóan és határozottan birkózz meg a mindennapok nehézségeivel.

Egyéni EQ tréning

Gyakran érzed magad kimerültnek, motiválatlannak? Nem tudod elérni a kitűzött céljaid, vagy nem látod tisztán, mi lenne a helyes irány? Ugyanazokat a köröket járod, ugyanazokat a hibákat követed el – nem érted miért? Érzed, hogy blokkol valami láthatatlan, észrevehetetlen erő, amitől szabadulnál, de nem megy?

Egyedül nem könnyű megküzdeni ezekkel az akadályokkal, ezért jól jön egy lelki kísérő, egy RED tréner, aki a nehéz pillanatokban ott van melletted, és mutatja az utat, ha elakadnál.

Tudj meg többet

Csoportos EQ tréning

Az élet társas helyzetek sokasága: nap mint nap kapcsolatba kerülsz emberekkel – családtagokkal, munkatársakkal, barátokkal, idegenekkel – akikkel különféle konfliktusaid adódhatnak az egymással való interakció során.

Az EQ tréning egy olyan szemléletmódot ad neked, amelynek segítségével átláthatóvá válik számodra az emberek közti viszonyrendszer, megérted mások lelki működését, így sokkal jobban fogod kezelni problémás kapcsolataidat.

Tudj meg többet

250+

Párkapcsolati mediáció

900+

Egyéni EQ tréning

1244+

Csoportos EQ tréning

35

Vision Board Workshop

Hírek, újdonságok

Nem található.

RED Módszertan képzés

A RED egy olyan integrált rendszer, amely segít abban, hogy olyan emberékké váljunk, akik mély, hiteles kapcsolatokat tudnak kiépíteni másokkal, ezáltal pedig hatékonyabban tudják kezelni a környezetükben létrejövő feszültségeket és megoldani a konfliktusokat, legyen az magánéletbeli vagy munkahelyi.

Képzés bemutatása